Service Laptop Bucuresti

Cele mai bun raport pret – calitate pentru reparatie laptop din Bucuresti

Mai mult decat un service laptop! Mai multa comunicare cu clientii nostri! Perfectionisti, intotdeauna la dispozitia dumneavoastra, nu doar reparam laptopuri,  noi va ajutam sa prelungiti durata de functionare a aparatelor! 

De ce service laptop bucuresti este alegerea potrivita?

Este simplu! In primul rand, calitatea pieselor de care noi dispunem este superioara si promite functionarea excelenta a laptopului dumneavoastra. Operatiunile de schimbare / inlocuire se efectueaza cu ajutorul unei statii Infrared, asadar, firma noastra ofera garantie pentru reparatiile facute.

De exemplu,  perioada de garantie pentru o reparatie a placii de baza difera de la o operatiune la alta. De asemenea, daca respectiva placa de baza a mai suferit și alte reparatii, perioada de garantie se schimba.

Service placa de baza Intretinerea laptopului
  • relipire / inlocuire chipset placa de baza NorthBridge
  • relipire / inlocuire chipset SouthBridge
  • relipire / inlocuire chipset placa video laptop
  • reparatie bloc alimentare placa de baza
  • rescriere / inlocuire BIOS placa de baza
  • stergere / modificare parola de BIOS
  • inlocuire mufa alimentare laptop
  • inlocuire mufe USB placa de baza
  • inlocuire mufe sunet / microfon

In al doilea rand, in cazul in care reparam o placa de baza pe unul dintre chipset-uri, inainte de montaj efectuam si curatarea completa (mai exact: curatare cooler de praf, recalibrare cooler, schimbare buretei termici, schimbare pasta termica). Folosim componente de calitate (ex: pasta termica Artic Cooling MX-4, buretei termici cu transfer termic >6). Foarte important este ca, toate aceste operatiuni sunt incluse in pret!

Nu in ultimul rand, punem la dispozitia clientilor nostri o serie de indicatii si sfaturi care sa le fie de mare folos in vederea unei bune functionari a laptopurilor.

Noi mizam pe incredere si nu luam in calcul esecul! 

Produse de cea mai buna calitate! Oameni profesionisti! Program care ne permite onorarea a cat mai multor comenzi! Ne caracterizeaza dorinta de a mentine o relatie de lunga durata cu cei care vin la noi si vrem sa multumim cu intreaga gama de servicii pe care le oferim!

Leave a Reply