Nu suntem doar o firma de service de laptop, suntem prietenii cei mai buni ai laptopurilor, de aceea timpul acordat pentru diagnosticarea CORECTA a unui defect este mult mai mare decat acorda concurenta.
De ce ? Pentru ca nu dorim sa maltratam o placa de baza punand un diagnostic gresit , doar ca sa fie repede, ci preferam o acordare si o atentie sporita diagnosticului.
In momentul in care achizitionati un laptop nou din magazin, fie el si online, nu primit toate indicatiile privitoare la protejarea si utilizarea acesteia, pentru o functionare cat mai longeviva. Primiti un simplu : ” va multumesc” sau “sa-l stapaniti sanatos” , iar aceste urari nu ajuta cu nimic o bune functionarea in timp a laptopului

Acest lucru se poate justifica prin faptul ca produsul beneficiaza de o garantie de 1 an sau 2, dar mare atentie pentru nu toate componentele din laptop au aceasta garanatie ( Ex: bateria are garantie doar 6 luni ). Interesul nostru este sa economisiti bani si timp astfel, venim in ajutorul dumneavoastra cu sfaturi utile, menite a preveni potentialele defectiuni care pot aparea in timp.