Laptopul are praf. O problema des intalnita la majoritatea clientiilor nostri care poate genera defectiuni ale placii de baza.

Fiecare dintre noi sta in zone cu mai mult sau mai putin praf care depus in coolerul laptopului ingreuneaza aeriseaza heatpipe-ului, generand o incalzire a laptopului, iar ca simptome ingreuneaza incarcarea sistemului de operare, laptopul dupa un timp de functionare se inchide, zgomot intern al laptopului datorita prafului.

Din cauza supraincalzirii laptopului pot aparea defecte pe placa de baza, precum dezlipirea chipurilor de northbridge, southbridge si chipset video.

Este foarte important sa aveti laptopul curat, garantand o buna functionare a lui si sansele de a plati pentru o reparatie pe placa de baza sunt nule.

O curatare laptop profesionala nu inseamna dupa cum spun unii clientii ”curatare cu aspiratorul a coolerulu ”, aceasta este o metoda gresita de a curata laptopul. Curatarea laptopului de praf inseamna: dezmembrarea laptopului, curatare placa de baza de praf, curatare cooler de praf , schimbare pasta termica procesor si chipuri, schimbare buretei termici. In momentul in care ai desfacut laptopul, coolerul trebuie demontat curatat bine, motorasul uns cu ulei fin.

Daca doriti o curatare profesionala va asteptam la sediul nostru, contact service laptop 0730 924 924 / 0764 280 280.

Va multumim!

Leave a Reply