Probleme Dell Latitude E6420

 

Dell Latitude E6420 : – se incinge foarte tare , cooler-ul (ventilatorul) face zgomot – laptop-ul necesita o curatare completa prin dezmembrarea completa. Se inlocuieste pasta termica,  padurile termice, indepartarea prafului si ungerea cu un ulei special al cooler-ului este solutia pentru aceasta problema.

Dell Latitude E6420:  – nu porneste/nu se alimenteaza – problema este de la partea de alimentare generala a placii de baza.

Dell Latitude E6420 : – varsat lichide in el. Placa de baza trebuie curatata in cuva cu ultrasunete cat mai repede posibil, si trecuta printr-un process de indepartare a lichidelor inainte ca lichidul sa afecteze straturile placi.

Dell Latitude E6420 : –  cand misc de display / ecran tremura imaginea – aceasta problema este generata de cablul LVDS dintre display-ul laptop-ului si placa de baza, uneori defectul mai poate fi si din cauza display-ului.

Dell Latitude E6420 :  – porneste dar nu afiseaza  / in acest caz unul din chipset-urile de pe placa de baza s-a dezlipit sau a cedat. Pentru rezolvarea acestei probleme este nevoie de reballing sau de inlocuirea chipset-ului.

Dell Latitude E6420 : – porneste , afiseaza dar nu are backlight . Display-ul dumneavoastra poate fi defect (necesita constatare) sau problema poate fi din driverul de backlight de pe placa de baza sau din controller.

Dell Latitude E6420 : –  nu incarca bateria – problema este produsa de unul dintre power manangement-urile de pe placa de baza.

Dell Latitude E6420 : – nu pot intra in bios / imi apare parola dupa ecranul de logo . bios-ul are setat o parola de start si nu o mai cunoasteti, problema se poate rezolva prin rescrierea fizica a bios ului / uefi .

Pentru probleme la seria Dell Latitude E6420 va asteptam cu un telefon la numerele : 0730 924 924 – 0764 280 280

Leave a Reply