Schimbare Inlocuire Geam Sticla Samsung Iphone

Schimbarea Sticlei sparte la un telefon Samsung sau Iphone:

Este normal sa se intample, in viata oricarui om exista momente de neatentie si atunci putem sparge sau deranja diverse obiecte, lucruri sau oameni.

De aici si obisnuita problema cu am spart sticla telefonului meu mobil, iar in acest caz poate sa fie nu doar sticla ci si display-ul telefonului. In cazul in care s-a spart si ecranul telefonul atunci necesita inlocuirea ansamblului complet si bineinteles alte costuri.

Cazul in care avem doar sticla telefonului sparta ce trebuie sa facem ? Pai nu este de recomandat sa ne uitam pe Youtube si sa vedem diverse proceduri cum anumite persoane fac gen ” acasa ” operatiunea de schimbare si o sa va spunem de ce :

1. intotdeauna cel care face acest videoclip de inlocuire are o experienta mai mare decat a dumnevoastra
( adica stie exact unde sa forteze, cat anume trebuie sa faca si de unde sa inceapa );

2. are sculele necesare si alese dupa o perioada lunga de incercari reusite sau nu;

3. poate nu ati bagat de seama, dar multe persoane folosesc editari video pentru a arata reusita lor.

Ce ar trebui sa facem in acest caz? Pai este destul de simplu, trebuie sa lasam oameni care si-au dedicat timp si resurse pentru asi imbunatati performanta si care fac aceste proceduri constant.

Cum ii gasim? Pai o cautare pe Google ar trebui sa fie suficienta – exemplu : schimbare inlocuire geam sticla Samsung S7 Edge sau schimbare inlocuire geam sticla Samsung S7 sau schimbare inlocuire geam sticla Samsung S8 sau schimbare inlocuire geam sticla Samsung S8 Plus sau schimbare inlocuire geam sticla Iphone 7 sau schimbare inlocuire geam sticla Iphone 7 Plus sau schimbare inlocuire geam sticla Iphone 8 sau schimbare inlocuire geam sticla Iphone 8 Plus.

Dupa ce am notat primele firme care se ocupa de schimbare sticla, sunam si cerem informatii gen : locatia service-ului ( normal ca ne intereseaza sa gasim un service cat mai apropiat de locul unde lucram sau locuim ), daca ofera garantie
pentru reparatia pe care o efectueaza si bineinteles cel mai important Modul si ce tip de Procedura folosesc.
Si chiar daca am lasat pe ultimul locul Modul si Tipul Procedurii, de fapt acestea sunt cele mai importante si o sa va explic si de ce : in general cei cu putina experienta sau cu unelte mai rudimentare vor folosi pentru scoaterea sticlei Plita incalzita si pentru Lipire Sticla noua gel LOCA.
Idealul pentru schimbarea sticlei este ca ea sa fie scoasa la RECE (azot) si relipita prin LAMINARE ( cu OCA ).

Speram cu aceasta ocazie sa fi fost de folos si daca cumva in trecut ati avut experiente neplacute cand a fost vorba de Schimbarea Sticlei a telefonului dumnevoastra poate in viitor sa mai incercati odata.

Va multumim

Leave a Reply