Telefonul mobil este defect ?

Nu de multe ori se intampla ca telefonul mobile fie el Iphone, Samsung, Huawei, LG sau alta marca se nu mai functioneaza din diverse motive si anume :

  • sticla / geam s-a spart
  • display / ecran s-a spart
  • nu mai porneste
  • din diverse motive comenziile se apeleaza singure
  • nu mai incarca
  • ramane blocat la Logo

In ce acest avem urmatoarele posibilitati : daca avem in zona un Service GSM, daca am mai si avut experiente precedente placute revenim cu mare incredere. Daca nu am fost la Service-ul GSM de langa noi niciodata, ne gandim ca putem da o sansa.

Sau cautam pe Google, service gsm in zona sau alegem alt criteriu de cautare Gen : ” cel mai bun Service GSM Iphone Bucuresti ” ori ” cel mai bun Service GSM Samsung Bucuresti ” sau orice alta combinatie.

Dupa cautare si identificarea service-ului gsm, predare in Service a telefonului urmeaza partea cea mai grea si anume asteptarea ca device-ul nostru sa fie reparat cat mai repede. Intr-adevar interdependenta de telefoanele mobile ne face sa fim foarte greu de dezlipt de ele si sa nu astepta foarte mult pana se repara.

Ceea ce este important sa retinem este : foarte important este ca sa ne alocam timpul necesar pentru reparatia telefonului si sa nu grabim service-ul, ganditi-va ca au cateva telefoane zilnic de reparat si daca fiecare client preseaza pe cel care il repara, ai atunci singura problema a tehnicianului o sa fie conversatiile telefonice.

Ca un telefon sa fie reparat necesita Piese GSM sau poate doar o piesa, iar timpul de livrare de la furnizor ( existand o gama foarte larga de piese, chiar si furnizorii au problema in a avea pe stoc toate piesele ) poate sa fie destul de mare, chiar si 2 saptamani pentru livrarea piesei.

Si noi ne confruntam zilnic cu aceste probleme si de aceea recomandam calm tuturor clientiilor pentru a le putea rezolva problemele cat mai bine.

Va multumim

 

Ne puteti contacta telefonic la numerele : 0735 388 889 Р0756 153 100

Leave a Reply